Over Rentmore

Rentmore is opgericht door Michael van Helden (1978). Michael heeft uitgebreide kennis en ervaring met de verhuurmarkt in combinatie met internet applicaties.

Vanaf 1999 is hij, samen met een team van specialisten, gestart met de ontwikkeling en exploitatie van een eigen verhuur webwinkel project (Rent it Direct). Vanaf dat moment is hij doorgegaan met website en webwinkel oplossingen in Nijmegen. Namens Directshop zijn klanten bediend als Steps, Didi, Redres, Kender ThijssenVVV en KPNDirectshop is met een team van vakmensen snel uitgegroeid als webwinkel specialist, werkzaam in heel Nederland. 

Combinatie verhuur projecten 

In 2009 is Michael gestart met het advertentieplatform Huur.nl, dat verhuurbedrijven extra exposure en Google zichtbaarheid geeft. Op dit moment zijn er ruim 500 aangesloten verhuurbedrijven. 

Begin 2013 is samen met Elja Trum (1977) Rentpro opgericht. Rentpro biedt verhuurbedrijven een betaalbaar en professioneel verhuur webwinkel platform aan. Onder de naam Directshop hebben Elja en Michael reeds meerdere maatwerk verhuur webwinkels opgeleverd. Met Rentpro wordt alle kennis en ervaring vanuit die maatwerkoplossingen samengebracht in een oplossing die ook betaalbaar is voor kleinere verhuurbedrijven.

Vraag naar de combinatie deals!

CRM voor verhuurbranche

Door de contacten met de verschillende verhuurbedrijven, bleek steeds vaker dat een goed pakket ontbrak dat slim inspeelt op verhuurspecifieke beslissingsmomenten. Internet tools kunnen op een krachtige manier het verkooptraject ondersteunen en maximaliseren. En dat is nou precies wat Rentmore op een simpele en betaalbare manier biedt.  

Vraag nu een gratis proef versie aan

gratis proef versie

 

michael-telefoon.jpg