Wat is Rentmore?

Rentmore is een relatiebeheer en verkoop systeem (CRM) voor de verhuurbranche. Dit krachtige online platform bevat slimme tools om verkopen te optimaliseren en overzicht te houden. Vanaf 10 euro per maand kun je inspelen op de belangrijkste momenten van je klant.

Het systeem is initieel opgezet voor de verhuurmarkt, maar biedt uiteindelijk voor iedereen die werkt met terugkerende klanten en orders een krachtig verkoop platform.

Meer over Rentmore         gratis proef versie

Recent / Nu op ons blog

6 mrt

Tips voor meer aanvragen via je website

Bij veel CRM pakketten kun je tegenwoordig een koppeling maken vanuit je website. Het voordeel is dat je prospects of klanten de gegevens zelf rechtstreeks in je CRM pakket laden, zodat je vervolgens heel gemakkelijk je aanvraag kunt afhandelen. Hoe krijg je nou meer aanvragen?

Testimonials / Wat onze klanten zeggen

  • Eerst werkte ik met Excel en Outlook. Ging redelijk, maar nadat ik met Rentmore werk kan ik niet meer zonder. Zeer gebruikersvriendelijk systeem wat mij echt helpt om mijn klantcontacten gemakkelijk, snel en effectief op te volgen. Ik heb het systeem al dubbel en dwars terugverdient. Een aanrader!
    Ruben Hammer, Styleportal
  • Ik gebruik voornamelijk het relatiebeheer gedeelte om belangrijke informatie over mijn klanten bij te houden en op het juiste moment paraat te hebben. Heel laagdrempelig en gemakkelijk om mee te werken. De diverse extra features om klanten te binden vind ik erg slim. Een extra wens van mij werd binnen week zonder extra kosten doorgevoerd.
    Benedicte Leenen, ByBenedicte.nl